Accountmanagers effectiever in sales

Hoeveel uur per dag zit uw accountmanager écht met een klant aan tafel?

Wij vragen het wel eens aan klanten. Doorgaans is het antwoord 'tussen de 1 en 1,5 uur per dag'. Gemiddeld. Want ze zitten ook wel eens een hele dag binnen uiteraard. Nu is het niet zo dat de ze de rest van de dag niets doen. Maar een echte salesman zit het liefst aan tafel. Deals sluiten en klantrelaties uitbouwen.

Ook horen we veel dat bedrijven graag hun salesteam uit zouden willen breiden. 'Meer handen aan het bed is meer omzet' lijkt men te denken. Maar goede salesmensen zijn schaars en mensen opleiden kost tijd. Wat nu als het mogelijk zou zijn om de salestijd van uw huidige team te verdubbelen? Dus niet 1,5 uur per dag aan tafel, maar 3 uur per dag?

 

Gun uw accountmanagers een Personal Sales Assistant

Het klinkt decadent: een Personal Sales Assistant. Maar uiteindelijk is het natuurlijk altijd goedkoper om ondersteunende taken uit te besteden en de accountmanager deals te laten sluiten. Iedereen in zijn/haar kracht. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Daar geloven we in bij Leadhunter. Meer weten over de mogelijkheden van een Personal Sales Assistant voor uw accountmanagers? Klik hier of bel 088-0039888 voor meer informatie. Een mailtje naar info@leadhunter kan natuurlijk ook, dan nemen we graag contact met u op.

 

Een vollere agenda zorgt voor meer focus

Nog iets geks: als je meer te doen hebt kom je vanzelf meer in je kracht te staan. Je slaat zaken over die minder nut hebben en focust op de gebieden waar je het snelst resultaat haalt. Wij zien dat bij klanten waar we de koude acquisitie voor mogen doen: meer afspraken in de agenda zorgt voor meer focus. Dus als u nog niet toe bent aan een Personal Sales Assistant, maar wel een vollere agenda wil, klik dan hier of bel Susan Raitt (Manager New Business) op 06-82116689 voor een afspraak.

 

Leadhunter ondersteunt uw accountmanagers. Minder administratie en meer tijd voor echte sales!

Een Personal Sales Assistent voor uw accountmanagers? Bel Leadhunter!

Warme acquisitie is niet voor ieder bedrijf de beste weg. Dit heeft vooral te maken met de ‘lifetime value’ van een klant. De investering in warme acquisitie moet immers worden terugverdiend. Ook de grootte van de doelgroep is belangrijk in de acquisitie-strategie. Onze Manager New Business neemt de mogelijkheden graag met u door. Klik hier om een account aan te maken, of bel 088-0039888 en vraag naar Susan Raitt.