Beeldbellen is het nieuwe bezoeken

Hoe een video-meeting net zo persoonlijk kan zijn als een bezoek

We moeten er in Nederland nog een beetje aan wennen. Al onze klanten zitten immers in een straal van maximaal een uurtje rijden rond ons heen. In andere landen, waar de afstanden wat groter zijn, is beeldbellen al heel gewoon. En gezien de nieuwe realiteit zal dat ook in Nederland snel ingeburgerd zijn. We houden immers wel van nieuwe technieken, wie gebruikt er bijvoorbeeld nog geen Whatsapp. Beeldbellen zal al snel het belangrijkste communicatiemiddel worden.

 

Waar op te letten

Met een beeldverbinding haal je je klanten bijna letterlijk in je kantoor naar binnen; ze zien alles dat achter je staat. Let dus even op de mappen in de kast en de posters aan de muur. Is dat geschikt voor externe ogen? Verder even opletten naar de instelling van de camera: bij een laptop zit die doorgaans aan de bovenkant van het scherm. Bij een schuin geplaatst scherm komt de nadruk voor de kijker wel erg op uw gefronste voorhoofd.. Check uw eigen beeld rechtsboven in het beeldbel-scherm. Ziet het er zakelijk uit? Eenmaal in het gesprek zult u merken dat het net zo natuurlijk gaat als aan tafel. Het enige dat ontbreekt is de handdruk bij het sluiten van de deal, maar dat zouden we toch al niet meer doen...

 

Maak een beeldbel-afspraak met Leadhunter om de mogelijkheden door te nemen

Bel of mail Susan Raitt via 088-0039888 of susan@leadhunter.nl voor een beeldbel-afspraak en ervaar op uw eigen beeldscherm hoe wij werken en wat we kunnen doen om u via de cloud in contact te brengen met uw toekomstige klanten.

 

Klant worden bij Leadhunter

Interesse gewekt? Neem contact met ons op om uw situatie te bespreken. Een eerste gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Bel 088-0039888 en vraag naar Susan Raitt.