Salescoaching

Van inzet naar omzet                 

 

lees meer →

Leadgeneratie

De warmste in koude acquisitie

 

lees meer →

HappyCalls

Meer omzet uit bestaande klanten

 

lees meer →

Leadhunter Pro

Handige app voor MKB en ZZP!

 

lees meer →

 

 

Welkom bij Leadhunter
De warmste in koude acquisitie

Waarom zou je iets uitbesteden dat je accountmanagers ook zelf kunnen doen? We kunnen het ook omdraaien: waarom zou je je accountmanagers iets laten doen dat je beter kunt uitbesteden? Commercieel belwerk is een vak, net als accountmanagement een vak is. Geef uw mensen de ruimte om te doen waar ze echt in uitblinken: deals maken en laat ons de voorzet geven zodat ze kunnen scoren.

Leadhunter is ‘de warmste in koude acquisitie. Wij leggen contacten voor bedrijven met andere bedrijven. Belwerk waarbij kwaliteit en diepgang belangrijker is dan kwantiteit. Échte gesprekken, met verstand van uw business, kennis van de markt en vooral een luisterend oor. Leadhunter is dan ook geen callcenter, eerder een team van telefonische accountmanagers.

Ons team bestaat uit native speakers Nederlands, Vlaams, Frans, Duits, Engels en Spaans. Niet verrassend dat wij het goed doen bij bedrijven met internationale ambities. Wij kunnen een marktscan voor u uitvoeren, beurzen opvolgen of afspraken plannen met potentiële klanten in Nederland of daarbuiten.

 

Klant worden

 

 

 

 

Over ons

Leadhunter is in 2011 opgericht door Anton Brouwer. Eerst als 'extra dienstverlening' bij zijn trainingsbedrijf Salesopleidingen.nl, later als echt zelfstandig bedrijf. Tijdens de commerciële trainingen van Salesopleidingen.nl zien we een vaak terugkerend fenomeen: iedereen ziet het belang van acquisitie, maar slechts weinigen zijn er echt goed in. Acquisitie, en vooral koude acquisitie, is dan ook een vak. En zo ontstond Leadhunter.

Inmiddels werken we met een team van meer dan 10 mensen. Allemaal gedreven persoonlijkheden met een passie voor commercie. En we hebben landenteams met naast Nederlands ook native speakers Duits, Engels, Frans, Vlaams en Spaans. Iedereen binnen Leadhunter krijgt de kans zich te ontwikkelen en op die manier het bedrijf verder te helpen groeien. Een dreamteam derhalve dat onze slogan 'de warmste in koude acquistie' in de genen heeft zitten.


Kan je ook teveel werk hebben?

Keuzes maken in een groeiende economie

 

Hoeveel uur per week zit uw accountmanager echt aan tafel met klanten?

verdubbel de effectieve uren van uw buitendienst

Is de binnendienst er voor de buitendienst of andersom?

over samenwerken in een sales-driven organisatie

Graag een keer sparren over uw eigen business uitdagingen? Neem contact met ons op via 088-0039888