Salescoaching

Van inzet naar omzet!                        

 

lees meer →

Leadgeneratie

De warmste in koude acquisitie

 

lees meer →

Klantbehoud

Omzet op pijl houden in onzekere tijden

 

lees meer →

Leadhunter Pro

Handige app voor sales medewerkers

 

lees meer →

 

 

Welkom bij Leadhunter

Waarom zou je iets uitbesteden dat je accountmanagers ook zelf kunnen doen? We kunnen het ook omdraaien: waarom zou je je accountmanagers iets laten doen dat je beter kunt uitbesteden? Commercieel belwerk is een vak, net als accountmanagement een vak is. Geef uw mensen de ruimte om te doen waar ze echt in uitblinken: deals maken en laat ons de voorzet geven zodat ze kunnen scoren.
 

Leadhunter is ‘de warmste in koude acquisitie’. Wij leggen contacten voor bedrijven met andere bedrijven. Belwerk waarbij kwaliteit en diepgang belangrijker is dan kwantiteit. Échte gesprekken, met verstand van uw business, kennis van de markt en vooral een luisterend oor. Leadhunter is dan ook geen callcenter, eerder een team van telefonische accountmanagers.


Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, zo werken we met een eigen server waarop u 24/7 de resultaten en gespreksverslagen terug kunt lezen. Via de Leadhunter-app bent u rechtstreeks in contact met het belteam om eventuele vragen of kansen door te geven. We mailen uit uw mailadres, plannen afspraken rechtstreeks in uw agenda en maken naast 'gewone' afspraken ook beeldbel-afspraken voor u. Indien uw product of dienst dit toelaat kunnen we zelfs het hele verkooptraject voor u overnemen: één van onze accountmanagers voert dan het verkoopgesprek voor u, op locatie of via beeldbellen.


Ons team bestaat uit native speakers Nederlands, Vlaams, Fries, Frans, Duits, Engels en Spaans. Niet verrassend dat wij het goed doen bij bedrijven met internationale ambities. Wij kunnen een marktscan voor u uitvoeren, beurzen opvolgen of afspraken plannen met potentiële klanten in Nederland of daarbuiten.

 

Meer weten? Bel 088-0039888 of mail naar info@leadhunter.nl