Leadgeneratie, B2B warme acquisitie

Waarom 'warme acquisitie'?

Leadgeneratie: het in contact komen met potentiële klanten is een gevoelig proces. Naast afspraken wordt ook informatie uit de markt gehaald. Een verkeerde aanpak kan leiden tot geblokkeerde kansen. Ons team van telefonische accountmanagers voelt aan hoe ver je kan gaan. Ook prospects die 'nee' zeggen op uw aanbod moeten met een goed gevoel de telefoon neerleggen. Wie weet praten ze met andere mensen over dit gesprek of hebben ze later alsnog uw product of dienst nodig. De gemaakte afspraken betalen ons belwerk, maar de aanpak plaveit de weg naar de toekomst.

 

Leadgeneratie B2B

 

Leadgeneratie op de Leadhunter-manier: alleen B2B

Onze aanpak heeft maximaal effect bij een zakelijke doelgroep. Daarin zijn we dan ook gespecialiseerd, we bellen uitsluitend bedrijven.

Acquisitie begint met het kiezen van een kansrijke doelgroep. Leadhunter heeft toegang tot vele interessante databases. Niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland. We selecteren prospects op branche, grootte, structuur, regio, etc. Vooraf een goede doelgroep bepalen is de basis van succes!

 

Ook het voortraject en de opvolging nemen we desgewenst van u over

Een ‘gelaagde aanpak’ verhoogt het succes (mailen, bellen, bezoeken). Per opdracht bekijken we of dit zinvol is (cost per prospect). Een eventueel infopakket kan via post, email of social media worden bezorgd. We volgen dit binnen 1 week na verzending telefonisch op (verzending per batch). Leadhunter ontzorgt u desgewenst ook in dit deel van het proces: van opmaak tot drukwerk en verzending.

Na de gemaakte afspraken helpen we u ook graag in de opvolging daarvan. Immers, het is zelden in één keer opgeschreven en afgerond. Doorgaans moet er een offerte worden gemaakt en die moet weer worden opgevolgd. Indien u dat wil pakken wij dat weer over, onder verwijzing naar het prettige gesprek dat u heeft gehad informeren we naar de status van de offerte en sturen aan op een vervolggesprek waarin u de deal kunt rondmaken. Alles in overleg, op een warme manier, samen met u.

 

Leadhunter is uw partner in succesvolle leadgeneratie!

Past Leadhunter bij u?

Warme acquisitie is niet voor ieder bedrijf de beste weg. Dit heeft vooral te maken met de ‘lifetime value’ van een klant. De investering in warme acquisitie moet immers worden terugverdiend. Ook de grootte van de doelgroep is belangrijk in de acquisitie-strategie. Onze Manager Leadhunter neemt de mogelijkheden graag met u door. Klik hier om een account aan te maken, of bel 088-0039888 en vraag naar Susan Raitt.

 

Klant worden