Leadhunter-Pro

Al je commerciële klantcontacten in één app!

Of acquisitie nu een hoofdtaak voor je is of een bijzaak, het kost tijd en aandacht. Daarom is er nu de Leadhunter-Pro app. Alle interessante bedrijven onder één knop en als het nodig is kan je met diezelfde app een assistent inzetten om je te ondersteunen bij de taken waar je geen tijd voor hebt of die je liever niet zelf doet.

 

Van eerste contact naar order

Je kent het wel: op een beurs spreek je een interessant bedrijf, je komt iemand tegen op een verjaardag die interesse heeft in je business of je staat op een industrieterrein en ziet ineens een bedrijf dat je nog niet kent. Al die momenten kunnen kansen worden, maar alleen als jij de volgende stap zet.

Met de Leadhunter-Pro app leg je alles heel eenvoudig vast. Een foto van een visitekaartje, of van dat bedrijfspand, een naam, een telefoonnummer. Alles wat je onderweg kwijt wil fotografeer je of spreek je in op de app. Daarmee is de eerste stap gezet.

Maar daarna begint het uiteraard pas: wat ga je doen? De app helpt je daarbij. Je ziet eenvoudig een overzicht van de opvolgacties per dag en als je geen tijd of zin hebt om het zelf te doen dan staat er een Leadhunter-assistent voor je klaar om je te helpen.

En dan komt de dag dat je een offerte uit mag brengen. Ook dan is de app 'je derde hersenhelft': alles wat al bekend is van dit bedrijf heb je op één pagina in beeld. Uiteraard de NAW-gegevens, de gegevens van je contactpersoon, de vorige gesprekken en eventuele agendapunten die je assistent heeft genoteerd ter voorbereiding.

 

Ondersteuning door een eigen Personal Sales Assistant mogelijk

Met Leadhunter-Pro heb je dus niet alleen een makkelijk systeem om je eigen gesprekken en bezoeken bij te houden, je hebt meteen een eigen Personal Sales Assistant op afroep beschikbaar op de momenten dat je die nodig hebt. Die kan bijvoorbeeld een achtergrond check doen over de financiële positie van het bedrijf. Of je laat haar een afspraak voor je inplannen. Ze belt dan uiteraard uit jouw bedrijfsnaam en plant een afspraak meteen in jouw agenda. Kortom, alle ondersteuning die je op dat moment nodig hebt.

 

Leadhunter-Pro: de perfecte app voor salesmensen

Ook toe aan een Leadhunter-Pro account?

Neem contact met ons op voor een demo via beeldbellen. Bel Susan Raitt (Manager Leadhunter) op 06-82116689 of stuur een mail naar susan@leadhunter.nl