Salescoaching en -trainingen

Meer dan 15 jaar ervaring in salescoaching en training

Iedere klantrelatie is ooit begonnen met een eerste gesprek. Leadhunter zit helemaal in het begin van deze sales funnel: de aanlevering van kwalitatieve leads. Maar wist u dat we ook al 15 jaar actief zijn op het gebied van salescoaching? We begeleiden en trainen ervaren accountmanagers en salesteams om hun vaardigheden op pijl te houden, denken mee met directies om nieuwe markten te openen en trainen complete afdelingen om (nóg) klantgerichter te zijn.

 

Iedereen in het bedrijf heeft een commerciële rol

Bij salescoaching en -training wordt vaak gedacht aan de verkoopafdeling. Maar uit onderzoek blijkt dat klanten vaak weggaan bij bedrijven door zaken die niets met 'verkoop' te maken hebben. Uw telefonistes, technicians, planners en uw facturatie-afdeling hebben allemaal klantcontact en net als altijd: ieder contact telt. Maak teveel fouten in facturen en een klant gaat zoeken naar andere leveranciers. Neem de telefoon niet op en de klant belt iemand anders. Zelfs de kleding en het taalgebruik van uw chauffeurs kan een rol spelen in de mening die een klant over uw bedrijf heeft.

 

'Van inzet naar omzet'! Goede salescoaching betaalt zich terug!

Hoe ligt de hitrate van uw commerciële afdelingen? Wat als u één offerte meer per maand zou kunnen verkopen? Of als de marge 1% hoger zou kunnen zijn? Hetzelfde geldt voor productie en de ondersteunende afdelingen: wat als er per maand 1 fout minder wordt gemaakt. Of juist 1 order extra gegund wordt omdat uw mensen echt klantgericht werken. De zwakste schakel bepaalt de sterkte van de keten. Iedereen bedoelt het doorgaans goed, maar het gaat niet altijd goed. Daarom sturen we in trainingen met name op gedrag. Dat begint bij bewustwording en bijhouden van verbeteringen. Als iedereen zich daarvoor inzet, dan zien we dat direct terug onderaan de streep. Onze slogan is niet voor niets: 'van inzet naar omzet'!

 

Meer weten over salesopleidingen? Kijk dan ook even op www.salesopleidingen.nl

 

Leadhunter helpt u met effectieve en succesvolle salescoaching!

Klant worden bij Leadhunter

Interesse gewekt? Neem contact met ons op om uw trainingsbehoefte te bespreken. Een eerste gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Bel 088-0039800 en vraag naar Anton Brouwer.

Liever de telefonische ondersteuning uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook. Klik hier om een account aan te maken, of bel 088-0039888 en vraag naar Susan Raitt, Manager Leadhunter.