Zichtbaar op social media

Social media, hoe doe je het goed?

Iedereen heeft wel een mening over social media: Facebook is helemaal hot, of juist LinkedIn is the place to be. Uiteraard is er niet één sluitend antwoord op waar u uw bedrijf zou moeten laten zien. Wellicht wel op meerdere platformen. Leadhunter denkt graag met u mee over uw social-media-strategie en helpt u met de posts.

 

En waar post je dan over?

Die eerste post is vaak zo gemaakt. Maar social media heeft alleen zin als er met regelmaat iets van u te zien is. En het ook steeds interessant blijft voor de doelgroep uiteraard. Niemand zit te wachten op een steeds terugkerende advertentie die klanten oproept om bij u te kopen. Klanten en prospects willen graag nieuws lezen, of in ieder geval iets leuks. Leadhunter helpt u met het maken van een planning; wanneer post je wat. En indien gewenst bedenken wij de teksten en plaatsen die uit uw naam. Meetbaar en doelgericht, precies zoals u het wilt.

 

Maak een skype-afspraak om de mogelijkheden door te nemen

Vraag een skypegesprek aan om de mogelijkheden door te nemen. Bel of mail Susan Raitt via 088-0039888 of susan@leadhunter.nl voor meer uitleg of een skype-afspraak waarbij u de  voorbeelden op uw scherm kunt zien.

 

Leadhunter helpt u met uw inkomende klantcontacten

Klant worden bij Leadhunter

Interesse gewekt? Neem contact met ons op om uw situatie te bespreken. Een eerste gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Bel 088-0039888 en vraag naar Susan Raitt, Manager Leadhunter.