Vacatures

Call-agent B-to-B (20-32 u/wk)

Leadhunter helpt bedrijven om binnen te komen bij potentiële nieuwe klanten. Ieder bedrijf wil immers graag groeien, maar vaak vindt men het moeilijk om het eerste contact te leggen. Of de tijd ontbreekt simpelweg om eraan te beginnen. Daarom maken bedrijven graag gebruik van Leadhunter. Onze call-agents bellen voor (verschillende) opdrachtgevers naar potentiële klanten met als doel een kennismakingsafspraak te plannen voor de opdrachtgever. Onze slogan is dan ook 'Wij bellen terwijl u werkt!'.

 

Jouw taken:

De call-agents van Leadhunter werken vanuit huis en mogen de werktijden zelf indelen (uiteraard wel binnen de gebruikelijke kantoor-uren). Je logt in op het Leadhunter-systeem waarmee je je eigen opdrachten beheert en contact onderhoudt met je opdrachtgevers en collega's. De baan kent veel vrijheid, maar daarmee ook veel verantwoordelijkheid. Denk daarom voor je reageert eerst goed na of je in staat bent je eigen tijd goed in te delen ('beloofd is beloofd') en of je de positieve, klantgerichte, daadkrachtige houding hebt die nodig is om dit succesvol te kunnen doen.
 

 

Wij vragen:

  • een sterke persoonlijkheid met commerciële capaciteiten
  • in staat zelfstandig te werken (vanuit huis)
  • goed computervaardig (internet, tekstverwerking, etc.)
  • goed taalvaardig (in staat goede mails te schrijven zonder schrijffouten)
  • communicatief vaardig (op alle niveau's, zeker ook op directie-niveau)
  • beheersing van een vreemde taal zoals Engels, Frans, Duits en/of Spaans is een pré (maar niet noodzakelijk)
  • in bezit van moderne computer/laptop met groot scherm (geen I-pad) en snel internet
  • beschikken over een goede/rustige werkplek thuis

 

Leadhunter biedt:

Een uitdagende job met marktconform salaris binnen een leuk team voor 20 tot 32 uur per week. Je werkt vanuit huis en deelt je eigen werktijden in. Je krijgt veel vrijheid om je capaciteiten nog verder te ontplooien en mogelijkheden om door te groeien.
Reacties graag per mail, voorzien van CV en motivatie t.a.v. Anton Brouwer via mailadres anton@leadhunter.nl. Telefonische informatie over deze functie via telefoonnummer 088-0039888, vragen naar Anton Brouwer (bestuurder) of Susan Raitt (Manager Leadhunter).

 

Werken bij Leadhunter?

Uw sollicitatie bij voorkeur via mail naar anton@leadhunter.nl of bel 088-0039888 en vraag naar Anton Brouwer.