Webinar Verkopen-via-Beeldbellen

Tips & tricks in een compact webinar van 2 uur

De nieuwe werkelijkheid vraagt ook aanpassingen in het commerciële proces. Wat als je niet op bezoek kan bij een potentiële klant en toch je bedrijf onder de aandacht wil brengen? Dan biedt een verkoopgesprek via beeldbellen uitkomst. Anton Brouwer traint je in 2 uur in het gebruik van Zoom (een beeldbel-programma), je voorbereiding, de presentatie van je bedrijf/product en het goed inzetten van de afsluittechnieken via beeldbellen.

 

Voor wie:

Dit webinar is speciaal ontwikkeld voor mensen die nog niet bekend zijn met verkopen via een beeldverbinding of hun vaardigheden daarin willen verhogen. Zowel accountmanagers als ZZP-ers die zich door de anderhalve-meter-maatschappij gedwongen zien om hierin sterker te worden.

Deze workshop wordt uitsluitend 1-op-1 aangeboden. Uw bedrijfsgeheimen blijven dus uw geheimen en de trainer heeft alle aandacht voor u en uw persoonlijke uitdagingen. Specifieke aandachtspunten kunnen van tevoren kenbaar worden gemaakt aan de trainer. Mail hiervoor naar anton@salesopleidingen.nl.

 

Programma:

De training geschiedt, hoe kan het ook anders, via beeldbellen. U krijgt hiervoor een persoonlijke uitnodiging met Zoom-link toegestuurd. In grote lijnen volgen we onderstaande agenda:

  • Korte persoonlijke kennismaking, uitleg van het bedrijf door de coachee
  • Uitleg van het beeldbel-programma Zoom en de mogelijkheden daarin
  • Standaard gespreksopbouw van een beeldbel-verkoopgesprek
  • Samenstellen/aanpassen van de bedrijfspresentatie via het medium beeldbellen
  • Oefenen van de persoonlijke pitch via beeld
  • Afsluittechnieken, aangepast aan een gesprek op afstand
  • Persoonlijke actiepunten naar aanleiding van de training
  • Wrap-up, vragen en afsluiting

Bel of mail Anton Brouwer voor meer informatie via 088-0039888 of anton@salesopleidingen.nl.

 

Klant worden bij Leadhunter

Indien u het verkoopgesprek via beeldbellen liever uitbesteedt kunnen we u ook van dienst zijn. Neem hiervoor contact met ons op om uw situatie te bespreken. Een eerste gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Bel 088-0039888 en vraag naar Susan Raitt.