Beeldbel-afspraak via Leadhunter

New business gesprekken via beeldbellen?

We gaan, zeker in deze tijd, steeds meer vergaderen via beeldverbinding zoals Skype, Zoom of Teams. Voor new business voelt dat nog 'vreemd', maar ook daarvoor zal dit al snel een normale werkwijze zijn. De huidige omstandigheden zetten dit in een stroomversnelling, maar eigenlijk is het natuurlijk ook op vele andere vlakken een betere oplossing. Minder reistijd, minder kosten en je hebt de mogelijkheid om een collega uit een ander kantoor mee te laten denken in een gesprek. Kortom, als we zelf over de interne weerstand heen zijn, dan heeft dit alleen maar voordelen.

 

Leadhunter plant beeldbel-afspraken voor new business

U kent Leadhunter als partij die hoogwaardige afspraken met potentiële klanten voor u plant. U krijgt dan een bevestiging per mail voor in uw agenda met plaats en datum van de afspraak (een 'Outlook-uitnodiging'). Mocht een bedrijf op dit moment geen behoefte of mogelijkheid hebben voor een afspraak op locatie, dan stellen we een beeldbel-afspraak voor. Indien de contactpersoon daarmee instemt, dan sturen wij nog steeds een agenda-bevestiging, maar deze bevat dan een directe link voor het beeldbellen. Op de besproken dag en tijd krijgt de klant dan vanzelf een pop-up van zijn agenda met daarin de herinnering om met u te beeldbellen. Als hij op de getoonde link klikt bent u meteen in beeld.

 

Heeft u zelf nog weinig ervaring met beeldbellen en wilt u dit eerst oefenen?

Bel of mail Susan Raitt via 088-0039888 of susan@leadhunter.nl. Zij legt u graag alle details uit en oefent met u een beeldbel-gesprek, zodat u weet wat u moet doen als we een afspraak via beeldverbinding voor u plannen.

 

Klant worden bij Leadhunter

Interesse gewekt? Neem contact met ons op om uw situatie te bespreken. Een eerste gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Bel 088-0039888 en vraag naar Susan Raitt, Manager Leadhunter.