De geschiedenis en het ontstaan van Leadhunter
De warmste in koude acquisitie

Waarom zou je iets uitbesteden dat je accountmanagers ook zelf kunnen doen? we kunnen het ook omdraaien: waarom zou je je accountmanagers iets laten doen dat je beter kunt uitbesteden? Commercieel belwerk is een vak, net als accountmanagement een vak is. Geef uw mensen de ruimte om te doen waar ze echt in uitblinken: deals maken. en laat ons de voorzet geven zodat ze kunnen scoren.

Leadhunter is ‘de warmste in koude acquisitie’. Wij leggen contacten voor bedrijven met andere bedrijven. Belwerk waarbij kwaliteit en diepgang belangrijker is dan kwantiteit. Échte gesprekken, met verstand van uw business, kennis van de markt en vooral een luisterend oor. Leadhunter is dan ook geen callcenter, eerder een team van telefonische accountmanagers.

Ons team bestaat uit native speakers Nederlands, Vlaams, Frans, Duits, Engels en Spaans. Niet verrassend dat wij het goed doen bij bedrijven met internationale ambities. Wij kunnen een marktscan voor u uitvoeren, beurzen opvolgen of afspraken plannen met potentiële klanten in Nederland of daarbuiten.

 

Klant worden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over ons

Leadhunter is in 2011 opgericht door Anton Brouwer. Eerst als 'extra dienstverlening' bij zijn trainingsbedrijf Salesopleidingen.nl, later als echt zelfstandig bedrijf. Tijdens de commerciële trainingen van Salesopleidingen.nl zien we een vaak terugkerend fenomeen: iedereen ziet het belang van acquisitie, maar slechts weinigen zijn er echt goed in. Acquisitie, en vooral koude acquisitie, is dan ook een vak. En zo ontstond Leadhunter.

Inmiddels werken we met een team van meer dan 10 mensen. Allemaal gedreven persoonlijkheden met een passie voor commercie. En we hebben landenteams met naast Nederlands ook native speakers Duits, Engels, Vlaams en Spaans. Iedereen binnen Leadhunter krijgt de kans zich te ontwikkelen en op die manier het bedrijf verder te helpen groeien. Een dreamteam derhalve dat onze slogan 'de warmste in koude acquistie' in de genen heeft zitten.