Over ons

Leadhunter is in 2011 opgericht door Anton Brouwer. Eerst als 'extra dienstverlening' bij zijn trainingsbedrijf Salesopleidingen.nl, later als echt zelfstandig bedrijf. Tijdens de commerciële trainingen van Salesopleidingen.nl zien we een vaak terugkerend fenomeen: iedereen ziet het belang van acquisitie, maar slechts weinigen zijn er echt goed in. Acquisitie, en vooral koude acquisitie, is dan ook een vak. En zo ontstond Leadhunter.

Sinds 2022 is Susan Raitt mede eigenaar geworden van Leadhunter. Met haar achtergrond in de bankenwereld en de Medical Supplies heeft ze een sterke affiniteit met corporates en groot MKB. Ze is ook onze 'doelgroep-specialist'. Haar motto is 'beter met scherp schieten dan met hagel', wat betekent dat de intakegesprekken met nieuwe klanten behoorlijk ver de diepte in gaan. Hoe beter de doelgroep past bij het aanbod, hoe effectiever ons werk is.

Inmiddels werken we met een team van meer dan 10 mensen. Allemaal gedreven persoonlijkheden met een passie voor commercie. En we hebben landenteams met naast Nederlands ook native speakers Duits, Engels, Frans, Vlaams en Spaans. Iedereen binnen Leadhunter krijgt de kans zich te ontwikkelen en op die manier het bedrijf verder te helpen groeien. Een dreamteam derhalve dat onze slogan 'warm in koude acquisitie' in de genen heeft zitten.

 

 

 

 

 

 

 

Missie

Opdrachtgevers helpen om meer marge te maken door het telefonisch benaderen van potentiële en/of bestaande klanten met een commerciële vraag.

Wij doen dit op een warme, menselijke en vooral respectvolle manier en geven een eerlijke feedback aan de opdrachtgever over de reacties van de prospects.

Ook denken wij mee over de wijze van benaderen en de commerciële aanpak daarbij.

 

Visie

Mensen maken het verschil. Door het team van Leadhunter van binnenuit te versterken en te zorgen dat ieder teamlid zich veilig voelt en de drive heeft om persoonlijk te groeien voeren wij de beste commerciële gesprekken in de markt.

De klant centraal met een decentraal team

Al vanaf de oprichting van ons bedrijf is thuiswerken de norm. Wij weten immers als geen ander dat commercieel belwerk topsport is. En dan wil je in een rustige omgeving zitten, zonder storingen van buitenaf of van je collega's. Uiteraard hebben we veel overleg. Onze systemen en de technische (beeldbel-)mogelijkheden zorgen dat informatie altijd gedeeld wordt en iedereen zich gesteund voelt door de collega's. Samen bereik je immers meer dan alleen. Maar alleen werk je geconcentreerder, en dat gaat het beste vanuit een thuis-kantoor. Of zoals ze in het buitenland zeggen: "nothing beats a home office!".

 

Ontdekkingsreizigers

Door dit beleid wonen onze mensen verspreid over het land en zelfs daarbuiten. Al lang voor de term 'digital nomad' op begon te komen zagen wij al de voordelen van mensen met 'buitenland-ervaring'. Hoe dapper is het immers om die stap te zetten, om Nederland achter je te laten en zélf verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen toekomst. Veel mensen dromen erover, maar deze mensen doen het. En die karakter-eigenschap past zeer goed bij ons werk. Iedere nieuwe klant is weer een nieuwe ontdekkingsreis en ieder gesprek is een nieuwe kans. Mensen die altijd nieuwsgierig zijn, die op zoek gaan naar de kansen, altijd een deur zien waar anderen alleen een muur zien. Dát zijn de ontdekkingsreizigers van Leadhunter. En we laten u graag met ze kennismaken! Bel 088-0039888 als je meer wil weten over onze aanpak of als je zelf zo'n ontdekkingsreiziger bent en in Leadhunter een mooie potentiële werkgever ziet!