Wij nemen uw telefoon op

Klanten willen een mens aan de telefoon

Niemand wordt blij van keuzemenu's en wachtmuziekjes. Toch is dat wat we tegenwoordig bijna standaard krijgen als we een bedrijf bellen. En dat is niet nodig: laat Leadhunter uw inkomende klantcontacten opvangen. Structureel of bij drukte, aan u de keuze.

 

De techniek maakt het mogelijk

In deze tijd van slimme telefooncentrales is het geen enkel probleem om een protocol in te stellen: lijn bezet; dan door naar Leadhunter. Als u ervoor kiest om ons op vaste basis uw inkomende telefoon op te laten nemen, dan krijgt u van ons een dedicated nummer waarnaar u uw nummer doorverbindt. De klant ziet daar niets van en wij nemen op met uw bedrijfsnaam. Simpel en doeltreffend.

 

Maak een skype-afspraak om de mogelijkheden door te nemen

Vraag een skypegesprek aan om de mogelijkheden door te nemen. Bel of mail Susan Raitt via 088-0039888 of susan@leadhunter.nl voor een afspraak en ervaar op uw eigen beeldscherm hoe wij werken.

 

Leadhunter helpt u met uw inkomende klantcontacten

Klant worden bij Leadhunter

Interesse gewekt? Neem contact met ons op om uw situatie te bespreken. Een eerste gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Bel 088-0039888 en vraag naar Susan Raitt, Manager Leadhunter.